Om oss

Tillsammans förvaltar vi ditt hem och din fastighet.

Ett byggföretag från Göteborg

Husbyggen är ett familjeägt byggföretag som sedan 1998 erbjuder byggservcie, renovering samt ombyggnader av fastigheter och bostäder. Idag arbeter vi med privatpersoner, fastighetsägare, fastighetsbolag och kommunala bostadsbolag i större och mindre bygguppdrag och löpande underhåll. Stort eller smått, för oss är det viktigt att varje uppdrag vilar på engagemang, kunskap och respekt. Ett arbetssätt som idag har gjort att Husbyggen är ett 30-tal erfarna hantverkare och ett stort kontanktnät med duktiga leverantörer.  

Kvalitet i rätt tid

Letar du efter snabba lösningar och genvägar är Husbyggen inte din byggpartner. För oss  handlar fastighetsuveckling om kvalitet och service. Det är en inställning som alltid är med i varje uppdrag. Med bred erfarenhet och skickligt hantverk får du hjälp att vårda och stärka din bostad eller fastighet. Det innebär också en ärlig diskussion om lösningar och behov. Med en öppen dialog i alla byggsteg så blir resultatet mer än bra. Vår syn på kvalitet och nogrannhet har också gjort att vi som arbetsgivare har lyckats attrahera duktiga hantverkare med samma syn på saken. Det gör oss inte bara stolta, utan ser till att vi kan förvalta ditt förtroende och leverera ännu bättre.​​​​​​​

Att bygga för en hållbar framtid

Bostäder och fastigheter byggs på lång sikt och viktig del i Husbyggens vision är att bidra till ett hållbart byggande där byggteknik och byggprodukter skapar gedigna konstruktioner och välmående hus. Att följa bygglagar och föreskrifter är en sjävklarhet, precis som att löpande se över företagets miljöpåverkan, optimera
resursförbrukning och utbilda medarbetare. 

För oss är det självklart att följa utvecklingen av miljöbestämmelser, nya hållbara byggtekniker och material. Att hämta kunskap från samt följa guider och riktlinjer som gör byggandet mer hållbart är ytterligare exempel på Husbyggens miljöarbete. Några exempel är Basta, Byggvarubedömningen och Sunda Hus.

En bra arbetsplats ger nöjda kunder

Öppenhet, samarbete och respekt är tre viktiga värderingar hos Husbyggen. Hos oss ställs höga krav på kvalitet, men det ger också stort utrymme för eget ansvar, initativ och utveckling. För oss är gemenskap och teamkänsla grunden till ett bra resultat och nöjda kunder. Vi arbetar löpande med arbetsmiljö och arbetsklimat för att vårda trivseln, men också minimera olycksrisker och skador i arbetet. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert.

Ring 031- 523 000 eller mejla till
info@husbyggenvaster.se​​​​​​​