Bostadsrätts­föreningar

Din partner vid fasadrenovering, stambyten och löpande underhåll.

Utveckla och underhåll fastigheten 

Renovering och underhåll ska göras i rätt tid och på rätt sätt. Det minskar reparationskostnader och ser till att normalt slitage inte utvecklas till stora skador. Tillsammans med oss på Husbyggen kan du få en servicepartner som snabbt kan se över och fixa mindre reparationer, men också ta helhetsansvar över stora renoveringar. För oss är en långsiktig kundrelation alltid viktig. Det gör att vi får möjlighet att lära känna fastighetens behov och kunna erbjuda dig bättre service och smartare lösningar. 

När det är dags för renovering

Med jämna mellanrum behöver bostäder och fastigheter renoveras. Takomläggning, fönsterbyten eller stambyte och badrumsrenovering; när det är dags för stora förändringar är behovet av skickliga hantverkare ännu viktgare. Välj en partner som med ett stort nätverk av hantverkare kan se till att föreningens medlemmar får en lugn och effektiv byggprocess, med ett resultat som höjer värdet på fastigheten och förnyar boendemiljön. 

Låt tom lokal bli ny bostad i föreningen

Att utveckla och förädla en fastighet handlar om att använda utrymmen på allra bästa sätt. En butikslokal eller gemensamhetslokal som inte används kan bli ytterligare en bostad i bostadsföreningen eller en övernattningslägenhet till besökare. Husbyggen har många års erfarenhet av ombyggnationer och en bred kunskapsbank att ösa ur. Dessutom: I vårt nätverk finns arkitekter och hantverkare som gör att du alltid kan få en trygg helhetslösning. 

Fråga Husbyggen!


Vill du veta mer om hur bostadsrättsföreningar kan få hjälp med löpande underhåll?

​​​​​​​Fyll i formuläret och skicka en fråga till oss. Du kan också kontakta soss på 031-523 000.