Privatpersoner

Bygg om, bygg till och utveckla ditt hem tillsammans med oss.

Underhåll i tid sparar kostnader

Att ta hand om sin bostadsrätt eller villa löpande är en av de bästa investeringarna du kan göra om du vill sänka renoveringskostnader och se till att fastigheten mår bra. Att snabbt laga ett fönster, en takläcka eller se över en spricka i fasaden gör skillnad och minskar risken för att normalt slitage ska växa till större reparationer. Idag hjälper Husbyggen villaägare och bostadsrättsägare i större delen av Göteborgsområdet med både stora och små projekt. Här finns ett 30-tal servicebilar och minst lika många hantverkare till din hjälp. Hos oss får du råd, tips och hantverkskunnande som du kan lita på.

Från badrumsrenovering till altanbygge

För oss är en badrumsrenovering, köksrenovering, fönsterbyten eller tillbyggnad inte bara ett uppdrag som ska utföras. Det är ett förtroende som ska gynna dig och din fastighet under lång tid. Husbyggen har sedan starten 1998 arbetat med att utveckla fastigheter och hjälpa kunder att skapa sitt drömboende. Grunden då och fortfarande idag, är ett nära samarbete med dig genom hela processen. Det gör att vi kan förstå dina behov och hjälpa till att hitta den lösningen som passar just ditt boende. Det, tillsammans med skickliga hantverkare med bred erfarenhet och kunskap, ger dig trygghet och ett bra resultat. 

Hos oss får du garanti

Ett bra och hållbart byggande innehåller inga genvägar. Från början till slut är detaljer, precis som övergripande byggplanering och konstruktion lika viktiga för ett perfekt resultat. Det kräver kunskap, men också engagemang och service. Husbyggen arbetar alltid efter gällande byggregler och förordningar för att i varje steg levera kvalitet. Hos oss får du också alltid garanti på våra jobb.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert.

Du kan också ringa
031- 523 000 eller mejla till
info@husbyggenvaster.se​​​​​​​