Godhemsgatan

Fasad och takrenovering Godhemsgatan

Fönsterbyte, fasadmålning och takrenovering.

Kort fakta

  • Projekttyp: Fasadrenovering
  • Tidsintervall: Augusti 2015 till November 2015
  • Projektadress: Godhemsgatan 23-27, Göteborg
  • Kontraktsumma: Ca 1,5 miljoner kr exkl.moms.
  • Entrepenadform: Totalentreprenad
  • Beställare: Brf Godhemsstjärnan
  • fasad-och-takrenovering-godhemsgatan
  • fasad-och-takrenovering-godhemsgatan-3
  • fasad-och-takrenovering-godhemsgatan-2

Projektbeskrivning

Projektet på Godhemsgatan 23-27 i Göteborg innebar en omfattande fasad- och takrenovering, inklusive fönsterbyte, fasadmålning och takrenovering. Arbetet genomfördes under tidsperioden från augusti 2015 till november 2015, med Brf Godhemsstjärnan som beställare. Kontraktsumman för projektet var cirka 1,5 miljoner kronor exklusive moms, och entreprenaden utfördes som en totalentreprenad.

Fasadrenoveringen inkluderade fönsterbyte och målning av befintliga fasadytor för att förbättra fastighetens utseende och skydda den mot väder och vind. Detta innefattade noggrann förberedelse av ytor, reparation av eventuella skador och applicering av lämpliga färg- eller ytbehandlingar för att förlänga fastighetens livslängd och förbättra dess estetik.

Takrenoveringen innefattade åtgärder för att reparera eller byta ut takmaterial för att säkerställa att taket är helt och hållet tätt och skyddar fastigheten från vatteninträngning och andra väderrelaterade skador. Detta kunde innebära reparation av takpannor eller plåtarbeten samt applicering av nya tätningsmedel eller takbeklädnader vid behov.

Entreprenaden utfördes som en totalentreprenad, vilket innebar att entreprenören hade ansvar för alla aspekter av projektet, inklusive planering, inköp av material och genomförande av arbetet. Under hela projektet genomfördes noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att arbetet utfördes enligt branschstandarder och uppfyllde beställarens krav och förväntningar.
​​​​​​​
Projektet avslutades inom den angivna tidsramen och inom den budget som fastställdes i kontraktet. Den renoverade fasaden och taket på Godhemsgatan 23-27 har nu förbättrat fastighetens utseende och funktionalitet samt bidragit till att förlänga dess livslängd och värde för de boende i Brf Godhemsstjärnan.

Fråga Husbyggen!


Vill du veta mer om hur bostadsrättsföreningar kan få hjälp med löpande underhåll?

​​​​​​​Fyll i formuläret och skicka en fråga till oss. Du kan också kontakta soss på 031-523 000.